Bolig 116

BoligtypeLeilighet
BRA87m²
Soverom3/2
Oversiktsbilde av Bjørnemyr
Salgsanvarlig
Presenteres av
Gi bud

Furuholmen (Bygg B)

Furuholmen - Moderne, lettstelte leiligheter med privat garasje på over 40 kvm.

Velkommen til Furuholmen, et moderne leilighetskompleks med tydelige trekk fra funksjonalistisk arkitektur. Hver av de 87 kvadratmeter store leilighetene er nøye utformet med fokus på praktiske og funksjonelle løsninger. De romslige boenhetene består av tre komfortable soverom, en lys og luftig stue/kjøkkenkombinasjon, et moderne bad, et praktisk vaske-/teknisk rom og en romslig gang.


En unik egenskap ved Furuholmen er den tilhørende garasjen til hver enkelt leilighet, som strekker seg over nesten 45 kvadratmeter og er plassert i bygningens underetasje. Her får du ikke bare god plass til din bil, men også rikelig med lagringsplass og muligheter for hobbyrom eller verksted.


Disse boligene er ideelle både for unge mennesker i etableringsfasen og eldre som ønsker en enklere hverdag uten å ofre komfort eller funksjonalitet. Leilighetene leveres med gjennomgående høy standard, og hver enhet kan tilpasses individuelle preferanser gjennom utbyggerens forhåndsdefinerte tilvalgsmuligheter. Opplev komfort, praktisk design og moderne arkitektur på sitt beste – velkommen til Furuholmen.

kr 4 345 000+ omkostninger
Boligtype
Leilighet
BRA
87
Soverom
3/2
Terrasse/balkong
2
Privat Garasje
40

Konsepter

Denne boligen tilbys også med

Dobbelforsikring logo

Dobbelforsikring

Å kjøpe før man selger, innebærer en risiko for å bli sittende med to boliger i en periode, eller å kjøpe og selge i to ulike markeder. Vi forsikrer deg som kjøper med en kostnadsfri garanti mot doble boutgifter dersom det tar tid å selge din egen bolig. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Praktisk planløsning med stor stue!

Denne moderne leiligheten er enestående tilrettelagt og optimalisert gjennom flere år for å utnytte hver eneste kvadratmeter på optimalt vis.

Med et romslig og luftig åpent stue- og kjøkkenområde, flommer denne boligen over av naturlig lys gjennom sine store vindusflater, som skaper en innbydende atmosfære du vil trives i. Her kan du nyte den store åpne stuen som er perfekt for å være vert for større arrangementer som bursdager eller julaftener.

Leiligheten leveres med to store romslige soverom, med god plass for oppbevaring.

Denne moderne leiligheten byr på gjennomgående høy standard, hvor kvaliteten gjenspeiles i hvert eneste rom. I tillegg til det flotte badet, som er elegant utført med moderne 60x60 fliser og baderomsmøbler av høy kvalitet fra Vikingbad, kan du glede deg over et imponerende kjøkken fra anerkjente Drømmekjøkkenet – en produsent kjent for sitt fokus på kvalitet og stil. Videre har leiligheten generøse uteplasser, som inviterer til avslapning og sosiale sammenkomster under åpen himmel.

Dette er ikke bare en leilighet – det er en livsstil, hvor funksjonalitet og estetikk smelter sammen for å skape ditt drømmehjem. Velkommen til en moderne og bekymringsfri tilværelse.

Trykk på denne lenken for å se 360 visning av vår visningsleilighet;

https://my.matterport.com/show/?m=kRN9WKsRpaY

Merk; Visningsleiligheten inneholder tilvalg, og det er noen avvikende mål fra boligen vi selger her. Visningsleiligheten er midtleilighet med 2 soverom på 87kvm som har flyttet kjøkkenplassering.

Privat garasje

Hver leilighet kommer med sin egen garasje på over 40 kvadratmeter i byggets underetasje – ideell for bil, oppbevaring og hobbyrom.

Det er utrolig praktisk å kunne kombinere en lettstelt, praktisk leilighet med lave bokostnader med en stor og romslig garasje. Dette gir deg fordelene ved å bo i leilighet samtidig som du får egen garasje, noe som vanligvis er assosiert med hus, men uten alt vedlikeholdet.

Hvorfor kjøpe ny bolig av Kamperhaug?

Tid til fritid

Boligene er bygget med tanke på at det skal være lave driftsutgifter og minimalt med vedlikehold, slik at du og familien kan nyte fritiden til aktiviteter dere selv ønsker.

Bekymringsfritt

Med ny bolig fra Kamperhaug bor du bekymringsfritt. Det er 5 års garanti på boligene, noe som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at noe skulle gå galt. I tillegg er det flotte fellesområder hvor barn kan leke og utfolde seg på en trygg måte.

Personlig preg

Er du tidlig ute i salgsprosessen kan du være med å sette ditt eget preg på boligen. Vi tilbyr moderne tilvalgsløsninger.

Fast pris og forutsigbarhet

En av de store fordelene ved å kjøpe ny bolig fra Kamperhaug er at vi selger til fast pris. Dette innebærer at prisen ikke justeres fra kjøpstidspunktet, selv om boligpriser eller materialkostnader øker. Dette gir deg en ekstra trygghet og forutsigbarhet, slik at du kan planlegge økonomien din uten ubehagelige overraskelser.

Gunstig finansiering

Vi har god kontakt med ulike banker, og kan derfor sette dere i direkte kontakt for å se på muligheter rundt finansiering.

Velkommen til visning

Bli kjent med området, prosjektet og boligene. Her kan du se tidspunktene som er satt opp for visninger. Passer ikke de oppsatte dagene, så ta kontakt så finner vi gjerne et annet tidspunkt.

Vi gleder oss til å vise deg prosjektet!

Karjolveien, Borgenhaugen, Norge

Planlagte visninger

torsdag 20. juni

kl. 15:0017:00

Velkommen til visning på Bjørnemyr! Vi sitter i 2.etg. i byggebrakken som ligger midt i boligfeltet. Adresse Bjørnemyrkroken, 1739 Borgenhaugen.

søndag 23. juni

kl. 10:0012:00

Visningen holdes på salgskontoret på Kroken, Engsmyrjordet 2, 1739 Borgenhaugen. Kroken er vårt naboprosjekt, rett ved Sarpsborg Bilsenter (gamle Peugeot) på andre siden av Iseveien.

tirsdag 25. juni

kl. 15:0017:00

Velkommen til visning på Bjørnemyr! Vi sitter i 2.etg. i byggebrakken som ligger midt i boligfeltet. Adresse Bjørnemyrkroken, 1739 Borgenhaugen.

Trygg handel

Veiledning hele veien hjem

Didrik Fosby

Salg / Kundeansvarlig+47 950 02 089didrik@kamperhaug.no

Jan S. Wold

Salg / Kundebehandler+47 415 45 199jan.steinar@kamperhaug.no
Du kan også via chat, så svarer vi deg så fort som mulig.
Kamperhaug Boligutvikling AS logo

Kamperhaug Boligutvikling AS

Rokkeveien 41, 1743 Klavestadhaugen

Org. nr. 898130282

https://kamperhaug.no
 v2.4.1